آخرین اخبار
کد مطلب: 77899
در رختکن استقلال چه گذشت؛ اعتراض اولادي و نيکبخت به نيمکت نشيني
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 755

به گزارش  سلام لردگان به نقل از  خبرنگار ورزشي  دانا تيم استقلال روز گذشته مقابل ذوب آهن در ورزشگاه آزادي با نتيجه مساوي يک بر يک متوقف شد. اين در حالي بود که آبي پوشان روي نيمکت فقط 4 بازيکن داشتند و مصدوميت و محروميت بازيکنان شان باعث شد که بازهم فهرست استقلال به 18 نفر نرسد!

شنيديم قبل از بازي نيز در رختکن استقلال صحبت هاي جالبي رد و بدل شده است. اولين صحبت را امير قلعه نويي با آرش برهاني انجام داده و به اين بازيکن گفته امروز تو را در ترکيب اصلي قرار دادم تا بروي و خودت را نشان بدهي اما اگر نتوانستي گل بزني دوباره گلايه نکني! برهاني هم بعد از مسابقه از اينکه نتوانست صدمين گلش را در ليگ برتر بزند خيلي ناراحت بود.

البته گفته مي شود دو بازيکن هم از اينکه در ترکيب اصلي تيم قرار نگرفته اند ناراحت بوده اندو غرولندي در رختکن و پيش از شروع مسابقه انجام داده اند. مهرداد اولادي و عليرضا نيکبخت واحدي دو بازيکن معترض بوده اند و گفته اند ما تمرين مي کنيم اما بعضي ها فقط بازي مي کنند و در ترکيب اصلي قرار مي گيرند.

ظاهرا اعتراض اولادي و نيکبخت به حضور کارواليو و محمد قاضي در ترکيب تيم استقلال بوده است. به هر حال استقلال مقابل ذوب آهن نمايش قابل قبولي انجام نداد تا امير قلعه نويي بعد از بازي هم در نشست خبري حاضر نشود.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس